نماد سایت شرکت تعاونی سازندگان کلیشه و لیتوگراف، مهر، پلاک و چاپ اسکرین

از ۲۰ فعال حوزه چاپ در هفتمین جشنواره صنعت چاپ خراسان شمالی تقدیر می شود

علیرضا افتخاری، کارشناس ناظر چاپ و نشر و صنایع وابسته اداره فرهنگ و اراشاد اسلامی خراسان شمالی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران‌(ایبنا)، از برگزاری هفتمین جشنواره صنعت چاپ خراسان شمالی خبر داد و گفت: قرار است این مراسم با حضور مقامات محلی خراسان شمالی همچون استاندار، مدیرکل صنعت و معدن استان، رئیس انجمن چاپخانه‌داران و جمعی از فعالان این حوزه برگزار گردد.

 

وی اظهار داشت : در هفتمین دوره این جشنواره استانی ۲۰ فعال چاپ در حوزه‌‌های مدیر نمونه، کارآفرین برتر، کارگر فنی نمونه و طراح نمونه تقدیر خواهند شد.

 

افتخاری با اشاره به برگزاری این مراسم با هدف نکوداشت فعالان این حوزه، افزود: هر‌ساله این جشن با حضور دست‌‌اندرکاران صنعت چاپ و خانواده‌هایشان برگزار خواهد شد که همواره با استقبال خوبی از سوی مخاطبان روبه‌رو شده است.

 

وی با بیان اینکه حدود ۵۰ واحد صنفی در بخش‌های چاپ دیجیتال، افست و چاپ صنعتی فعال هستند، عنوان کرد: با دعوت از مسئولان نشست پرسش و پاسخ نیز با حضور مدیران استانی درباره موضوعاتی چون تاسیس شهرک‌های صنعتی، معافیت مالیاتی چاپخانه‌داران، تسهیلات مالی، کمبود نقدینگی و تامین مواد اولیه  بحث و تبادل نظر خواهد شد.

 

هفتمین جشنواره صنعت چاپ خراسان شمالی پنجشنبه (۲۱مهر‌ماه) از ساعت ۱۸ تا ۲۱ در هتل نگین‌شهر بجنورد برگزار خواهد شد.


روابط عمومی شرکت تعاونی لیتوگرافان

خروج از نسخه موبایل