اخبار روز

ثبت‌نام ۶۰ شرکت برای حضور پنجمین نمایشگاه کاغذ و مقوا

۶۰ شرکت داخلی و خارجی برای حضور در پنجمین نمایشگاه تخصصى بین‌المللی کاغذ، مقوا، کارتن، فرآورده‌‌هاى سلولزى و ماشین‌آلات مربوطه ثبت‌نام کرده‌اند، روند ثبت‌نام تا ۱۴ اردیبهشت ادامه خواهد داشت.

رضا  امیدی، رئیس پنجمین نمایشگاه تخصصى بین‌المللی کاغذ، مقوا، کارتن، فرآورده‌‌هاى سلولزى و ماشین‌آلات مربوطه در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، با اشاره به ثبت‌نام ۶۰ شرکت داخلی و خارجی برای حضور در این رویداد نمایشگاهی گفت: نمایشگاه امسال در فضایی به وسعت هفت هزار مترمربع و در سالن‌های ۴۰، ۴۴/۱ و ۴۴/۲ برگزار خواهد شد و جانمایی برای سالن ۴۴/۱ و ۴۴/۲ به ترتیب اولویت ثبت نام شروع شده است.

 

وی با بیان این‌که روند ثبت‌نام تا ۱۴ اردیبهشت ادامه دارد، افزود: تاکنون حضور ۷ شرکت خارجی قطعی شده و با ۱۰ شرکت خارجی دیگر نیز در حال مذاکره هستیم.

 

امیدی با بیان این‌که قرار است هیات بازدیدکننده تجاری از ترکیه و عراق از نمایشگاه بازدید کنند، عنوان کرد: در این زمینه کشور هند در قالب پاویون و به‌صورت کشوری در نمایشگاه امسال حضور پررنگی خواهد داشت؛ همچنین از مدیران شرکت‌های بزرگ کاغذسازی نیز میهمان خواهیم داشت.

 

وی با اشاره به پیش‌بینی امکانات مختلف برای بازدیدکنندگانی که در سایت ثبت‌نام کنند، گفت: برای این افراد امتیازات ویژه‌ای در نظر گرفتیم مثل تخفیف ۷۰ درصدی کتاب نمایشگاه، صدور کارت بازدیدکننده، ارسال نقشه سالن‌ها، ارسال فهرست مشارکت‌کنندگان با جزییات محصولات و خدمات و ارائه آمار و اطلاعات.

 

به گفته امیدی، این اقدام با هدف حمایت از برگزاری نمایشگاه حرفه‌ای و تخصصی و حضور افراد متخصص و زبده فعال حوزه سلولزی و کاغذ انجام خواهد شد.  

 

پنجمین نمایشگاه تخصصى بین‌المللی کاغذ، مقوا، کارتن، فرآورده‌‌هاى سلولزى و ماشین‌آلات مربوطه ۲ تا ۵ مرداد در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار خواهد شد.


روابط عمومی شرکت تعاونی لیتوگرافان

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا