اخبار روز

تعزیرات در انتظار سو استفاده کنندگان تلاطم بازار کاغذ

وزیر ارشاد در جمع خبرنگاران کرج گفت: مشکلی در راستای تحویل ارز برای سفارش و ورود کاغذ نیست و کاغذ به شکل کالاهای اساسی محاسبه می شود اگر چه در فضای بازار کاغذ با قیمت های متفاوت از قیمت تعریف شده به فروش می رفت و بعضا به تغییر نرخ ارز باز می گشت اما خارج از این قیمت ارز و قیمت کاغذ جهانی و یک سود متعارف تبعا قابل تحمل نیست و حتما تعزیرات حکومتی در دولت با سواستفاده کنندگان از تلاطم بازار برخورد می کند.

به گزارش چاپ ونشر به نقل از گروه استانی تیتر یک، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن شهدای استانداری البرز برگزار شد فزود: ما به اصحاب مطبوعات و نشر قول می دهیم که در فضای بازار تلاطمی درباره کاغذ به استثنا نوسان های عادی ایجاد نشود و در حوزه رسانه های مجازی ارشاد حامی این رسانه ها خواهد بود اما متاسفانه شبکه های مجازی صرفا ثبت شده اند اما برای پیگیری های حقوقی و قضایی کافی نیست تا بتوان از کانال های ثبت شده حمایت کرد.

سید عباس صالحی موازی کاری دستگاه های فرهنگی را اشکال قابل توجهی دانست و افزود: موازی کاری های فرهنگی در بودجه ۹۷ ارشاد حذف شد و یک فضای استقرار منابع مالی روشن حاکم شد و در راستای تسهیلات کاغذ بر اساس قول مدیر کل بانک مرکزی با توجه به اینکه کاغذ جز کالاهای اساسی است در حد مورد نیاز از کسانی که کاغذ وارد می کنند حمایت می کنیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در خاتمه تصریح کرد:  انجام بیمه یک هزار و ۲۰۰ نفر از فعالان فرهنگی البرز در سه سال باقیمانده از دولت دوازدهم گفت: ۹ سالن سینما تا پایان سال ۹۶ در استان افتتاح خواهد شد و ۲۶ سالن در راستای افزایش سرانه های فرهنگی و هنری البرز به ظرفیت استان اضافه می شود.


روابط عمومی شرکت تعاونی لیتوگرافان

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا