فضای مجازی موجب ارتقای توان حرفه ای مطبوعات شده است
مسعود شهامی پور عصر شنبه در حاشیه دومین روز ۲۳ دوره نمایشگاه مطبوعات و رسانه ها که در مصلی امام خمینی (ره) در حال برگزاری است به خبرنگار ایرنا گفت: بیشتر جنس چاپی و کاغذی روزنامه ها را می شناسیم و معتقدم از نظر اجتماعی و حرفه ای روزنامه نگاری آینده، حالت بیم و امید وجود دارد.
وی با بیان اینکه در فضای رسانه روند حکمرانی و بی سوادی (اصول حرفه ای روزنامه و آموزش چندان رعایت نمی شود) دیده می شود، خاطرنشان کرد: در این خصوص باید در دانشگاهها روزنامه نگاری و کارهای تئوریک و حرفه ای را به فعالان رسانه ای آموزش داد.
شهامی پور ادامه داد: باید برای افرادی که از مراکز آموزشی و دانشگاهی فارغ التحصیل می شوند، دوره های بازآموزی و آموزشی ایجاد کرد.
این پیشکسوت عرصه رسانه درباره تاثیرات فضای مجازی تاثیری بر میزان مخاطبان مطبوعات و روزنامه ها، توضیح داد: فضای مجازی اکنون روزنامه ها و رسانه های مکتوب را وادار کرده که توانمندی های خود را در عرصه رقابت حرفه ای، ارتقا دهند.
شهامی پور تاکید کرد: یکی از برنامه های مهم این انجمن برگزاری دوره آموزش حرفه ای خبرنگاری است تا بتوانیم تجربیات، رموز و اطلاعات حرفه ای و تجربی را به دانش آموختگان آموزش داد.
روابط عمومی شرکت تعاونی لیتوگرافان




