نماد سایت شرکت تعاونی سازندگان کلیشه و لیتوگراف، مهر، پلاک و چاپ اسکرین

قیمت کتاب در آستانه نمایشگاه سر به فلک کشید

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم،‌  براساس آمارهای موجود در سایت خانه کتاب تعداد عناوین منتشر شده در بهمن ماه سال جاری ۱۱ هزار و ۳۸۴ عنوان کتاب بوده است که در مقایسه با ۱۰ هزار و ۱۵۸ عنوان در دوره زمانی مشابه در سال گذشته ۱۲ درصد افزایش داشته است.

از میان کل کتاب‌های منتشر شده در بهمن ماه،‌ این میان ۸ هزار و ۳۳۹ عنوان تألیف و سه هزار و ۴۵ عنوان ترجمه بوده است.

ناشران تهرانی ۹ هزار و ۲۲۲ عنوان و ناشران شهرستانی دو هزار و ۶۲ عنوان کتاب منتشر کرده‌اند. شمار کتابهای اول بهمن ماه ۶ هزار و ۳۴۹ عنوان و شمار کتابهای چاپ مجدد ۵ هزار و ۳۵ عنوان بوده است.

بیشتر بخوانید

میانگین شمارگان کتابهای منتشرشده در بهمن ماه ۱۳۰۵ نسخه است که در مقایسه با دوره زمانی مشابه در سال گذشته ۶ درصد کاهش داشته است،‌ هم‌چنین میانگین قیمت ۲۵۲ هزار و ۳۸۸ ریال بوده است و در مقایسه با دوره زمانی مشابه ۵۴ درصد افزایش داشته است.

ناشران تهرانی ۸۱ درصد کل کتابها را منتشر کرده‌اند پس از آن قم با ۶ درصد، خراسان رضوی با ۴ درصد، آذربایجان شرقی ۲ درصد و سایر استانها با ۷ درصد در رده های بعدی قرار دارند.

در بخش کودک و نوجوان نیز هزار و۹۴۶ عنوان کتاب منتشر شده است که هزار و ۱۴۲ عنوان تألیف و ۸۰۴ عنوان ترجمه هستند،‌ شمار کتاب‌های چاپ اول ۸۴۲ عنوان و چاپ مجدد هزار و ۱۰۴ عنوان است.


روابط عمومی شرکت تعاونی لیتوگرافان

خروج از نسخه موبایل