اخبار روز

دعوت از وزیر صنعت برای افتتاح چهارمین نمایشگاه کاغذ و مقوا

رضا امیدی رییس چهارمین نمایشگاه بین‌المللی کاغذ و مقوا در خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، با اشاره به فضای کلی نمایشگاه گفت: این رویداد اقتصادی در فضایی به مساحت ۷۰۰۰ متر مربع برگزار خواهد شد و شرکت‌کنندگان در سالن‌های نمایشگاه ۳۵ و B38 جانمایی شده‌اند.

 

وی افزود: ساخت و ساز غرفه‌ها که از روز پنج شنبه ۲۷ خرداد آغاز شد؛ تاکنون بیش از ۸۰ درصد جلو رفته، در مراحل پایانی قرار دارد و طبق پیش‌بینی‌های ما نهایتا تا امشب یا فردا ظهر تمام خواهد شد.

 

امیدی با بیان اینکه شرکت‌ها از یکشنبه بعد ازظهر می‌توانند چیدمان خود را شروع کنند، عنوان کرد: از وزیر صنعت، معدن و تجارت، معاون بازرگانی و معاون صنایع این وزارتخانه، رئیس سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران و مدیر کل سلولزی وزارت صمت برای حضور در افتتاحیه این نمایشگاه دعوت شده است.

 

وی با اشاره به حضور پررنگ تشکل‌های صنفی حوزه کاغذ در این رویداد توضیح داد:‌ فعالان بخش‌های خصوصی مثل انجمن واردکنندگان کاغذ و مقوا همچنین سندیکای تولیدکنندگان کاغذ و مقوا و سایر انجمن‌ها و فعالان حوزه‌های مختلف بخش سلولزی نیز حضور پررنگی در این رویداد خواهند داشت.

 

امیدی تاکید کرد: همچنین پنج نشست تخصصی برای این نمایشگاه پیش‌بینی شده است که بهینه‌سازی کاغذ تولیدی بازیافتی با رویکرد بهبود عملکرد مکانیکی ماشین آلات، برخی روش‌های بازیافت پسماند در صنایع کاغذسازی و پتانسیل‌های استفاده از نانو ذرات و آنزیم‌ها برای بهبود ویژگی‌های خمیر occ ، مدیریت آب و پساب در کاغذسازی و coating کاغذ خصوصا کاغذ قهوه‌ای عناوین این نشست‌ها هستند.

 

چهارمین نمایشگاه بین‌المللی کاغذ و مقوا ۳۱ خرداد تا سوم تیرماه امسال در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار خواهد شد.


روابط عمومی شرکت تعاونی لیتوگرافان

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا