اخبار روز

انتظار از معاون جدید فرهنگی وزارت ارشاد

به گزارش ایسنا، مدیر گروه فلسفه اخلاق دانشگاه ادیان و مذاهب با بیان این مطلب اظهار کرد: این موضوعات لازمه رشد فرهنگ در هر کشوری است و در این صورت شاهد رشد رویکرد عمومی نسبت به نقد در جامعه خواهیم بود.

او همچنین متذکر شد: با توجه به دغدغه‌های علمی و فرهنگی که در ذهن و وجود دکتر جوادی وجود دارد انتظار می‌رود افراد متخصص و حرفه‌ای را وارد کار کنند.

اسلامی اردکانی درباره معاون فرهنگی تازه منصوب‌شده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: زمان آشنایی من با دکتر جوادی به بیش از ۲۰ سال پیش برمی‌گردد؛ زمانی که ایشان به دنبال انتشار کتاب «مساله باید و هست؛ بحثی در رابطه ارزش و واقع» بودند، زمینه آشنایی ما با هم فراهم شد و در دانشگاه قم و برای انجام پروژه‌های علمی و تحقیقاتی با هم همکاری‌های نزدیکی داشتیم.

سردبیر فصلنامه «نقد کتاب اخلاق، علوم تربیتی و روان‌شناسی» با بیان این‌که شخصیت علمی و فرهنگی دکتر جوادی بسیار ارزشمند است و زندگی‌اش با کتاب گره خورده، بیان کرد: دکتر جوادی نویسنده، مترجم و اهل کتاب است و طی سال‌ها دبیری جایزه جهانی کتاب سال و داوری جشنواره‌های مختلف را در کارنامه خود دارد. این ویژگی‌ها مهر  تاییدی به انتخاب ایشان به سمت معاونت فرهنگی است.


روابط عمومی شرکت تعاونی لیتوگرافان

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا