نماد سایت شرکت تعاونی سازندگان کلیشه و لیتوگراف، مهر، پلاک و چاپ اسکرین

گرداب نرخ ارز و افزایش قیمت کاغذ

به گزارش چاپ و نشر آنلاین هومان حسن‌پور رئیس اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران در مصاحبه با برنامه «تقاطع فرهنگ» رادیو گفت‌وگو ضمن تشریح اقدامات دولت یازدهم و دوازدهم در حوزه کتاب و نشر اظهار کرد: در حوزه اقتصاد نشر شرایط تا حدودی نامناسب بود و ما نیز در حوزه تولید، با مسئله تامین ماده اولیه روبرو بودیم.

افزایش قیمت کاغذ با نوسان ارز            

وی با اعلام اینکه کتابفروشی‌ ها از افزایش قیمت کاغذ تاثیر پذیرفتند، گفت: تا سال ۹۷ مشکل کاغذ نداشتیم، ولی بعد از آن در گرداب قیمت ارز افتادیم تا سال ۹۸ که یک‌باره کاغذ از رتبه‌ یک به اولویت دو کالایی افول و افزایش قیمت کاغذ روند وحشتناک پیدا کرد.

حسن‌پور در عین حال به اقدامات کنترلی ناشران اشاره کرد و افزود: اهتمام جدی در قضیه کاغذ صورت گرفت و بودجه‌ ای ویژه برای کاغذ فرهنگی تعریف شد.

 

رئیس اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران ادامه داد: کاغذ تنها کالایی بود که در این یکی دو سال ارز ترجیحی دریافت کرد و قیمت توزیعی آن یکسان ماند.

حسن‌پور خاطرنشان کرد: ما نمایشگاه کتاب آخر را به آرامی برگزار کردیم چراکه از تخصص همه همسایه‌ ها بهره گیری و از قدرت دو تشکل بزرگ نشر کمک گرفته شد.

معافیت مالیات کتابفروشی‌ ها

وی دیگر دستاوردهای وزارت ارشاد در حوزه ارشاد را در معاف شدن کتابفروشی‌ ها از [مالیات] عنوان کرد و گفت: از دیگر سو وقتی تصمیمی گرفته می‌ شود، اراده برای ادامه آن و اجرای تصمیم اهمیت دارد. شخصا معتقدم وقتی تصمیم گرفته می‌ شود حتی اگر دیرتر اتخاذ شود ولی به طور قطعی باید عملیاتی شود.

رئیس اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران گفت: در یکی دو سال اخیر نوعی تشویش در حوزه وزارت ارشاد روبرو بودیم و وزارت ارشاد بعضا تصمیمات را تغییر می‌ داد. هرچند تصمیمات خوب و درست بودند. ما حتی می‌ توانستیم مجوزها را کمی دیرتر اعطا کنیم ولی شسته و رفته صورت گیرد.

وی معتقد است سیستم باید اصلاح شود چون در این بستر در حال حرکت هستیم.


روابط عمومی شرکت تعاونی لیتوگرافان

خروج از نسخه موبایل