اخبار روز

دولت در اتاق اصناف دخالت نکند

غلامرضا شجاع مدیر عامل شرکت تعاونی لیتوگرافان ایران با انتشار نامه سرگشاده ضمن تبریک میلاد حضرت رسول اکرم (ص) خواستار جلوگیری از دخالت دولت در امور تشکل های قانونی غیر دولتی شد.

 نمایندگی تشکل های صنعت چاپ استان های کشور به جز تهران با انتشار نامه ای سرگشاده از وزیر صنعت، معدن و تجارت خواست دولت در انتخاب اصناف دخالت نکند.

مدیر عامل شرکت تعاونی لیتوگرافان ایران اعلام کرد: با توجه به اینکه قرار است انتخابات اتاق اصناف تهران امروز سه شنبه ۶ آذرماه جاری برگزار شود از رحمانی وزیر صمت درخواست کرد تا از اعمال نفوذ دولت در اتاق اصناف جلوگیری کند.

 شجاع همچنین از وزیر صنعت معدن و تجارت درخواست کرد تا موضوع عدم دخالت دولت در اتاق اصناف را با هیئت دولت در میان بگذارد.

 وی در نامه ای سرگشاده، دخالت دولت در اتاق اصناف را زمینه ساز بروز مشکلات عدیده ای دانست اظهار کرد: بیش از این موضوع را با تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز در میان نهاده است.


روابط عمومی شرکت تعاونی لیتوگرافان

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا