رشد ۵۰ درصدی چاپ کتاب در مازندران در سال ۹۹
به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به نقل از روابط عمومی ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، معصومه فرجی، معاون فرهنگی و رسانهای این اداره کل، با اشاره به اینکه در سال ۹۸ تعداد کتب چاپ شده در استان ۶۵۰ عنوان با شمارگان ۴۲۹ هزار و ۲۳۰ نسخه بوده است، گفت: در سال گذشته با توجه به ارائه کاغذ یارانهای از سوی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به ناشران و فراهم شدن بخشی از مشکلات چاپ، ناشران استان توانستند با همکاری بیش از ۱۳۰۷ نویسنده ۹۰۰ عنوان کتاب با شمارگان ۸۰۳ هزار و ۴۵۰ نسخه، رکورد جدیدی در حوزه چاپ کتاب به ثبت برسانند.
فرجی در ادامه افزود: استان مازندران با فعالیت ۲۲۸ ناشر توانست در سال گذشته ۹۷ عنوان کتاب کودک و نوجوان با شمارگان ۱۰۲ هزار و ۷۶۵ نسخه، ۶۲ عنوان کتاب دینی با شمارگان ۶۶ هزار و ۵۳۰ نسخه، ۶۵ عنوان کتاب فرهنگ بومی با شمارگان ۱۳۰ هزار نسخه، ۴۵ عنوان کتاب دفاع مقدس با شمارگان ۱۳۵ هزار نسخه و سایر موضوعات به چاپ برسانند.
معاون فرهنگی و رسانهای فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران بر حمایت از نویسندگان و ناشران از طریق خرید کتاب تاکید کرد و گفت: در همین راستا سال ۹۹ تعداد ۶۳ عنوان کتاب با مبلغ ۷۴ ملیون تومان از ناشران و نویسندگان خریداری شد.
فرجی با اشاره به اهدا ۶۳۸ عنوان کتاب در سال گذشته یادآور شد: از ۹۰۰ عنوان کتاب چاپ شده در استان ۷۲۴ عنوان کتاب تالیفی، ۱۳۲ عنوان کتاب ترجمهای، ۷۴ عنوان کتاب، چاپ مجدد بوده است.
روابط عمومی شرکت تعاونی لیتوگرافان




