شگفتی هایدلبرگ در اولین روز دروپا 2016

شگفتی هایدلبرگ در اولین روز دروپا 2016
به گزارش «چاپ و نشر»، شرکت هایدلبرگ در اولین روز از برگزاری شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت چاپ و کاغذ، دروپا 2016، یکی از جدیدترین دستاوردهای خود را رونمایی کرد و با معرفی سامانه چاپ جوهرافشان «پرایم فایر 106»، خود را به عنوان پیشتاز چاپ فرمت 70 در 100 طرح کرد.
 بر اساس این گزارش، پرایم‌فایر 106 جدیدترین سامانه چاپ هایدلبرگ است که بر پایه فناوری پیشتاز جوهرافشان فوجی‌فیلم، به عنوان شریک هایدلبرگ، طراحی شده است و همراه با پلتفرم «پیک پرفورمانس» هایدلبرگ، مجهز به آخرین فناوری‌های مرتبط است. این دستگاه امکان گسترش حوز‌ه‌های عملکرد تجاری چاپگرهای بسته‌بندی را فراهم می‌کند و برای مثال کاربران می‌توانند از آن برای تولید بسته‌بندی‌های متغیر و گوناگون و یا شخصی‌سازی شده استفاده کنند.
این سامانه چاپ دیجیتال هایدلبرگ خصوصیات قابل توجه دیگری نیز دارد که از جمله آنها می‌توان به چاپ با حداکثر کیفیت 1200 در 1200 دی‌پی‌آی و با سرعت چاپ حداکثر 2500 برگه در ساعت اشاره کرد. به گفته هایدلبرگ، حجم تولید این دستگاه می‌تواند به 1.5 میلیون برگه در ماه نیز برسد.
این سامانه چاپ هفت رنگ جوهرافشان، مجهز به فناوری «هایدلبرگ مولتی‌کالر» است که می‌تواند 95 درصد از فضای رنگ پنتون را پوشش دهد و همزمان چاپ جوهرافشان آبی آن نیز موجب شده است تا تولیدات دستگاه سازگار با محیط زیست و قابل بازیافت بوده و در نتیجه بسته‌بندی‌های غذایی تولید شده توسط آن نیز استانداردهای سلامت را دارا باشند.
شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت چاپ و کاغذ، دروپا 2016، از 11 تا 21 خرداد ماه سال جاری (31 مه تا 10 ژوئن 2016) در دوسلدورف آلمان برگزار می‌شود.

روابط عمومی شرکت تعاونی لیتوگرافان

مدیر

مدیر

...

→ خواندن مطلب قبلی

مراسم روز ایرانیان در محل دروپا برگزار شد

خواندن مطلب بعدی ←

نرخ ارز 15 مرداد